Uw
financiële
rechterhand

Diensten van Administratiekantoor Kuik

Mkb’er, startende ondernemer of particulier: de financieel experts van Administratiekantoor Kuik in Alphen aan den Rijn adviseren u graag. Waar kunt u hulp bij gebruiken? Kies uit een van onze diensten variërend van uw administratie verzorgen tot hulp bij de start van een onderneming.
 

Geef de cijfers uit handen

boekhouder Alphen aan den Rijn - Administratie

Administratie

Besteed uw administratie uit aan Administratiekantoor Kuik. Of u nu een bedrijf heeft of uw particuliere administratie graag wilt overdragen: wij nemen het uit handen.

Zelf online uw boekhouding doen?

boekhouding - Jaarrekening

Jaarrekening

Benieuwd naar de financiële situatie van uw bedrijf? Wij zijn specialist in het opstellen van jaarrekeningen. De jaarrekening is vaak ook het uitgangspunt voor de belastingaangifte en een gesprek met de bank bijvoorbeeld.

opstellen, financiële administratie - Salarisadministratie

Salarisadministratie

Als er één onderdeel van administratie is dat zeker probleemloos moet verlopen, dan is het uw salarisadministratie. Laat onze boekhouders en financieel specialisten u hierin bijstaan.

Belastingaangifte

Kunt u als mkb'er wel wat hulp gebruiken bij uw belastingaangifte? Of wilt u fiscaal advies? Laat dit regelen door de experts van Administratiekantoor Kuik.

Fiscaal advies - financiële administratie

Fiscaal advies

Heeft u een eigen bedrijf en kunt u wel wat fiscaal advies gebruiken? Of bent u een startende ondernemer? Neem dan contact op met Administratiekantoor Kuik. Wij laten u graag de mogelijkheden zien die voor uw bedrijf aantrekkelijk zijn.

boekhouder Alphen aan den Rijn - Hulp bij de start van uw bedrijf

Hulp bij de start van uw bedrijf

Vindt u belastingen ingewikkeld? Zoveel regels en verschillende aangiften. U bent niet de enige ondernemer die even door de bomen het bos niet meer ziet. Voor een startende ondernemer kan het lastig zijn om vast te stellen welk bedrag u aan belasting moet betalen. Wij adviseren u hierin.

NOAB - Administratiekantoor Kuik

Lid van NOAB

Administratiekantoor Kuik is aangesloten bij NOAB, de brancheorganisatie voor administratiekantoren en belastingadviseurs die zich richten op het mkb. Als lid voldoen wij aan strenge kwaliteitseisen.