Bedrijfsadministratie en fiscaal advies vanuit Alphen aan den Rijn

Neem contact op

Mkb'er, startende ondernemer of particulier: Administratiekantoor Kuik in Alphen aan den Rijn adviseert u graag. Waar kunt u hulp bij gebruiken? Kies uit een van onze diensten variërend van het verzorgen van uw administratie tot hulp bij de start van een onderneming.

Diensten van ons administratiekantoor

  • Administratie

  • Jaarrekening

  • Salarisadministratie

  • Belastingaangifte

  • Fiscaal advies

  • Hulp bij de start van uw bedrijf

Geef de cijfers uit handen

Icoon administratie

Administratie

Besteed uw administratie uit aan Administratiekantoor Kuik. Of u nu een bedrijf heeft of uw particuliere administratie graag wilt overdragen: wij nemen u het uit handen.

Zelf online uw boekhouding doen?
Icoon jaarrekeningen

Jaarrekening

Benieuwd naar de financiële situatie van uw bedrijf? Wij zijn specialist in het opstellen van jaarrekeningen. De jaarrekening is vaak ook het uitgangspunt voor de belastingaangifte en bijvoorbeeld een gesprek met de bank.

Hulp salarisadministratie

Salarisadministratie

Als er één onderdeel van uw administratie is dat zeker probleemloos moet verlopen, is het uw salarisadministratie. Laat ons u hierin bijstaan.

Hulp belastingaangifte

Belastingaangifte

Kunt u als mkb'er wel wat hulp gebruiken bij uw belastingaangifte? Of wilt u fiscaal advies? Laat dit regelen door Administratiekantoor Kuik.

Fiscaal advies

Fiscaal advies

Heeft u een eigen bedrijf en kunt u wel wat fiscaal advies gebruiken? Of bent u een startende ondernemer? Neem dan contact op met Administratiekantoor Kuik. Wij laten u graag de mogelijkheden zien die voor uw bedrijf aantrekkelijk zijn.

Hulp bij de start van uw bedrijf

Hulp bij de start van uw bedrijf

Vindt u belastingen ingewikkeld? Zoveel regels en verschillende aangiften. U bent niet de enige ondernemer die even door de bomen het bos niet meer ziet. Voor een startende ondernemer kan het lastig zijn om vast te stellen welk bedrag u aan belasting moet betalen. Wij adviseren u hierin.

Lid van NOAB

Lid van NOAB

Administratiekantoor Kuik is aangesloten bij NOAB, de brancheorganisatie voor administratiekantoren en belastingadviseurs die zich richten op het mkb. Als lid voldoen wij aan strenge kwaliteitseisen.