Al 25 jaar uw administratiespecialist in Alphen aan den Rijn

Neem contact op

Administratiekantoor Kuik geeft al jarenlang fiscaal advies aan particulieren en ondernemers in Alphen aan den Rijn en omgeving. Het bedrijf is in 1987 opgericht door Kuik senior en is overgenomen door zijn zoon Marco Kuik. Wilt u meer weten over ons administratiekantoor of wilt u bespreken wat wij voor uw bedrijfsadministratie kunnen betekenen? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Niet zomaar een administratiekantoor

Door de jaren heen weten steeds meer klanten uit heel Nederland ons te vinden. Wij werken voor en met mkb'ers, startende ondernemers en particulieren. Wij zijn een betrokken administratiekantoor en vinden persoonlijke aandacht erg belangrijk. Hierin onderscheiden wij ons. Daarbij zijn wij aangesloten bij NOAB. Dit betekent voor u dat u ervan verzekerd bent dat uw administratie voldoet aan strenge kwaliteitseisen.

 

Bent u een startende ondernemer? Bij het opstarten van een bedrijf komen veel dingen kijken. Administratiekantoor Kuik helpt u met het opstellen van bedrijfsplannen. Neem contact met ons op via het contactformulier of via 0172 - 44 47 80.

Vertrouw op Administratiekantoor Kuik